• Reeds gesponsord bedrag
  23.042 €
 • Reeds gestapte dagen
  98
 • Reeds gestapte kilometers
  2854

De 4 x 32 Km v de ijzer als grote test

Reeds vele jaren wilde ik wel de 4-daagse van de ijzer stappen, maar had er nooit de tijd voor, of dat dacht ik toch. Wel nu is het er eindelijk wel eens van gekomen. Niet dat het ver is, maar ik koos er ook bewust voor om helemaal niet naar huis te gaan tijdens deze 4 dagen. Ik wil zelf eens overnachtingen zoeken, goed wetend dat dit volgend jaar ook mijn lot zal zijn. Mijn eerste nacht kan ik al terecht in een jeugdherberg. Sober, maar wel proper.

De 32 Km van vandaag waren, vond ik, nogal lastig. Ook wel voor het eerst met de volle 14 kg op mijn rug. En ik had ook het gevoel nog niet helemaal hersteld te zijn van de Dodentocht van nog maar een goei week geleden. Morgen 32 km in en rond Diksmuide. Benieuwd hoe deze zullen aanvoelen…??

Zie sponsormogelijkheden

Deel dit stuk met je vrienden...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

4 reacties op “De 4 x 32 Km v de ijzer als grote test”

 1. Liesbet Vancayseele zegt:

  Veel succes gewenst , we duimen voor jou! Laat jou voetjes maar goed verzorgen. Dikke knuffel van je vrouwke😘

 2. Shana Robaey zegt:

  Sterk gedaan, zal een mooie voorbereiding geweest zijn voor het echte werk. 👍🏼

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *