• Reeds gesponsord bedrag
  23.042 €
 • Reeds gestapte dagen
  98
 • Reeds gestapte kilometers
  2854

Dwars door de hoppestreek

De dag een beetje raar begonnen… Met moeite 5 minuutjes mijn verse kousjes onbewaakt achtergelaten. Je kan het zich niet voorstellen, iemand had er toch wel interesse in zeker !! En weg waren ze… Toeval wilde dat de route langs mijn schoonouders voorbij kwam vandaag. Dan daar maar om een ander paar kousen geweest. Ook nog een goei tas sterke koffie en water voor onderweg meegekregen, waarvoor dank aan schoonmama. 🙏

Onderweg hulp gekregen van een Pelgrim met veel ervaring. Die wist me te vertellen dat ik mijn rugzak op de verkeerde manier droeg, eenmaal aangepast, onmiddellijk een beter gevoel. Dit was nu net de bedoeling, om op deze 4-daagse vooral ervaring op te doen. Deze verwachting zal ruim ingelost worden.

De Km’s verteer ik ook wel goed. Het is zelfs zo, steeds in de namiddag gaat mijn tempo nog beduidend de hoogte in. ‘k Voel me soms gelijk ne ouden diesel dat op toeren komt… Morgen alweer den laatsten: Ieper-Ieper…

Zie sponsormogelijkheden

Deel dit stuk met je vrienden...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

3 reacties op “Dwars door de hoppestreek”

 1. Frederik dewitte zegt:

  Van harte gefeliciteerd met uw 4 daagse tocht.

 2. Vanderbeke Patrick zegt:

  Goeie babbel gehad op de vierdaagse.
  Het allerbeste met je voorbereiding en grote tocht naar Santiago.
  Groetjes.

  • Dirk zegt:

   Goedenavond Patrick,
   Inderdaad, ik was ook tevreden om er jou te leren kennen. Het is niet nodig geweest, maar het deed me plezier dat ik eventueel bij jullie had mogen overnachten.
   Die vierdaagse zijn voor mij echt wel een mooie ervaring geweest. Bedankt voor de vele goede raad dat ik kreeg van jou. Hopelijk tot nog eens op een of andere wandeling. Gr Dirk

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *