• Reeds gesponsord bedrag
    23.042 €
  • Reeds gestapte dagen
    98
  • Reeds gestapte kilometers
    2854

Menen – Doornik (34,44 km)

Omdat er op mijn eerste dag etappe (Menen – Doornik) er mij al verschillende mensen verzekerden deze etappe mee te stappen met mij, wil ik niets aan het toeval overlaten. Daarom heb ik deze eerste tocht gisteren al eens uitgestapt. Met gps in de hand (en kortste route ingesteld) ben ik om 7 u vertrokken. Al gouw bleek de route een groot stuk via Frankrijk te lopen. Aanvankelijk had ik daar zeker probleem mee, maar naar het einde toe zit er dan toch wel een lang recht stuk saaie weg in van 6,1 km. Niet zo leuk, zeker omdat het er ook nog eens bijzonder druk blijkt te zijn. Zelfs niet mogelijk om met 2 personen langs elkaar te stappen. Daarom zal ik binnenkort toch nog eens een andere weg proberen te bewandelen. Zodat de mensen die me vergezellen op die eerste dag, er toch ook een goed gevoel kunnen aan overhouden…
Niemand mag of moet zich aangesproken voelen, maar ik zou het bijzonder aangenaam vinden moesten we met een 10 tal mensen die eerste dag etappe kunnen uitwandelen.

Zie sponsormogelijkheden

Deel dit stuk met je vrienden...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *