• Reeds gesponsord bedrag
  23.042 €
 • Reeds gestapte dagen
  98
 • Reeds gestapte kilometers
  2854

Wat kan er mij nu gebeuren met zo’n schoon kapelletje naast mij ?

Dag 7 (zaterdag): Coingt – Choumont-Porcien – 25 km – 395 hoogtemeters

Nog even terug naar vorige nacht: zeer weinig geslapen. Vooral de kou en vochtigheid waren spelbrekers.

Dan rond 8u vertrokken met het gevoel van loden benen te hebben. Vooral in de voormiddag was het lastig. Ook weer helemaal niets van mogelijkheid om iets te eten of te drinken. Rond 15 u de eerste ‘boulangerie’ tegen gekomen. Ik dacht ; eindelijk kan ik “ontbijten”. Vergeet het, ik heb nog 2 u op een bankje moeten zitten wachten tot het terug open ging. Maar het was het wachten waard: een heel mooie verschijning kwam van achter de oven gekropen!!

Na mijn bestelling gedaan te hebben, vroeg ik haar ook of ze een slaapplaats wist voor mij. Heel gedreven is ze op zoek gegaan, maar zoals gisteren wordt het terug in m’n tentje vannacht. Ze had duidelijk medelijden met mij… Ik was al buiten toen ze me nog achterna liep met een gratis flesje water. Santé, mooie dame !!

Met dank aan Bert & Eline voor het sponsoren van de zevende etappe!

Zie sponsormogelijkheden

Deel dit stuk met je vrienden...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

7 reacties op “Wat kan er mij nu gebeuren met zo’n schoon kapelletje naast mij ?”

 1. Youri Delporte zegt:

  Hallo Drik
  Een week aan het stappen vandaag! Proficiat! het gaat goed.
  Natuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn, maar dat is in het leven zo.
  Misschien heb je voor vannacht eens een goede slaapplaats, en vergeet niet van een beetje voorraad in te schakelen.
  Als je veel energie verbruikt heb je er ook nodig.
  Een fijne zondagse wandeling.
  Groetjes
  Youri

 2. Koen zegt:

  Hey Dirk, wat een schone boulangère uw wandelschema in de war kan brengen hé,! Zo kennen we jou 😉
  30, 42, 22, 32, 29, 44, 25 kilometers al achter de rug. Doe zo voort, je krijgt onze morele steun
  Gr Koen &Katy

 3. Peter Walters zegt:

  Dag Dirk, we genieten reeds gans de tijd van je impressies over je tocht. Ik ben er bijna jalorers van hoor, ondanks de minder aangename ervaringen. Ik kijk er eigenlijk wel naar uit om je ervaringen te horen van de tocht net zoals we het vaak over je voorbereiding gehad hebben. We kijken uit naar het vervolg…

 4. Vanhauwaert Geert zegt:

  Fijne Zondag en veel stap plezier, gisteren zelf gaan stappen 25 km tussen Warneton en Wevelgem samen met mijn zus met rugzak, vandaag wordt het een dag Ronde van Vlaanderen. Groetjes en buen camino 👣👣👣

 5. Kurt Vanbecelaere zegt:

  De mooie verschijning hou je duidelijk liever voor jezelf… gelijk heb je!
  Je bent fantastisch goed bezig!

 6. Doortje zegt:

  Je gaat het nog goed worden in je tent denk ik 🤔,jammer dat er zoveel moeite is voor spijs en drank te vinden,,amai ,iets wat toch belangrijk is voor de innerlijke mens .
  Veel courage lieve vriend x

 7. Annemie zegt:

  Als uitgeweken Menenaar met als grote droom ooit dé Camino te stappen, (Primitivo en Portugese al gestapt) volg ik trouw elke dag je blog, zoals ik deed bij Ruth. Inspirerend!
  Buen Camino!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *