• Reeds gesponsord bedrag
  23.042 €
 • Reeds gestapte dagen
  98
 • Reeds gestapte kilometers
  2854

Wat zouden die van me denken ??

Dag 4: Ieper- Ieper. Deze 4de en meteen ook laatste dag opnieuw redelijk goed verteerd. Om eerlijk te zijn, dinsdagmorgen bij de start van deze 4-daagse zag ik er wel een beetje tegen op, maar nu ben ik enorm tevreden het gedaan te hebben. Het is een prachtige ervaring en voorbereiding geweest op wat dat er mij volgend jaar te wachten staat. Vele kleine praktische zaken waar dat ik nog niet aan dacht zijn hier op deze 4 daagse aan het licht gekomen. Niet alleen is het uitgekomen dat ik mijn rugzak op de verkeerde manier droeg, maar ook is het uitgekomen dat ik deze op de verkeerde manier bevoorrade. Dank aan alle Pelgrims die het blijkbaar goed met mij voorhebben en mij massa’s raadgevingen door gaven. Ook dank aan mijn zoon Toby om mijn blog van aan het thuis front dagelijks te willen aanpassen en online te plaatsen. Het is simpel, zonder deze medewerking, geen blog… Nu de komende paar dagen het proberen wa rustiger aan te doen. En dan op naar de volgende voorbereiding.

Zie sponsormogelijkheden

Deel dit stuk met je vrienden...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

4 reacties op “Wat zouden die van me denken ??”

 1. Johnny MP zegt:

  hey Dirk, ik vond het leuk om je tijdens de 4 daagse van de ijzer ontmoet te hebben, en wat een toeval dat we rond dezelfde tijd naar santiago wandelen, welliswaar elk een andere route, maar ik blijf toch hopen dat onze wegen ergens weer kruisen, je gaat dat zeker goed doen… buen camino… groetjes Johnny

  • Dirk zegt:

   Hey Johnny,

   Tof dat je mijn blog even bezocht. Wat zeggen ze, toeval bestaat niet… Moet tocht wel weer lukken, dat ik jou al op foto had van voor dat we elkaar kenden.
   Ja, voor mij ook leuk te weten dat er langs de andere kant van ons landje, der ook iemand start naar Compostella. Het zal wel niet de zelfde route zijn, maar toch kunnen wij elkaar mss helpen vanop afstand. Gewoon ervaringen uitwissel kan ook al nuttig zijn.

 2. Els zegt:

  Wat een inzet en motivatie, proficiat!

  • Dirk zegt:

   Dank u Els, fijn dat je er zo over denkt. Maar dit is echt geen wereldprestatie wé. Door de loop van de eeuwen deden vele duizenden andere Pelgrims me dit al voor. Toch bedankt voor jou reactie, Els. Altijd leuk.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *