• Reeds gesponsord bedrag
    23.042 €
  • Reeds gestapte dagen
    98
  • Reeds gestapte kilometers
    2854

Zelf leren zoeken

Tot nu, in mijn leven toch al redelijk wat km’s bij elkaar gewandeld. Maar altijd mij laten verwennen door bewegwijzerde en zeer zorgvuldig georganiseerde tochten. Beseffend dat ik (zeker de eerste weken) mijn plan zal moeten trekken, besloot ik om zelf eens te proberen een route samen te stellen. Wel nog via het fantastische knooppunt netwerk. de route dat ik aanmaakte was uitgerekend op 25,3 km.

Alles verliep perfect, tot we rond de 22 km ergens een paaltje misten….. Natuurlijk even op de dool. Uiteindelijk toch terug op het goede pad terecht gekomen. Maar ipv 25 km stonden er 30 km op onze teller.

Het goede aan dat even op de sukkel zijn, is voor mij dat ik me er niet druk om maakte. Waarschijnlijk ook omdat ik weet dat dit volgend jaar meermaals mijn lot zal zijn.

Zie sponsormogelijkheden

Deel dit stuk met je vrienden...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *