• Reeds gesponsord bedrag
    23.042 €
  • Reeds gestapte dagen
    98
  • Reeds gestapte kilometers
    2854

Zo wil ik ook oud worden…

Zaterdagavond waren we uitgenodigd voor een etentje bij vrienden van ons in Ieper. Omdat ik vermoed de eerste paar weken van mijn Camino vaak alleen te zullen moeten stappen, had ik me voorgenomen om eens helemaal in mijn eentje van Menen naar Ieper te stappen. Het is eventjes anders uitgedraaid:
Nog voordat ik Geluwe uitstapte (5 km) werd ik al 3 x aangesproken. Mensen die me vroegen waar ik naar toe ging met die (veel te zware) rugzak.
Niet dat het mij stoorde hé, in tegendeel. Dan heb ik ook nog zelf een paar vrienden & kennissen opgezocht om er goedkope koffie te gaan drinken. 😉 Vervolgens toch eventjes een klein stukje alleen gewandeld. Tot dat ik werd aangesproken door een 78-jarige wandelaar. Jawel, die brave man (Robert Poisonnier) was ook van Menen naar Ieper aan het stappen!!
Straffer nog, hij wist me te vertellen dat hij reeds 9 x naar Compostella wandelde!!
Wat een toeval!!
Ik dacht deze moet ik te vriend houden. Van hem kan ik nog veel leren. 😉
En het was zo. We zijn tot in Ieper samen gebleven. Hoe verder we geraakten, hoe meer respect ik kreeg voor hem!! Stel je voor: 78 jaar en nog een 10de tocht naar Compostella aan het plannen voor dit jaar. Wel niet vanuit België, maar toch ! Geloof me of niet, bleek ook nog dat hij binnen een paar weken gaat skiën naar Oostenrijk !
Bedankt Robert voor jou tof gezelschap.
Echt waar, ik heb der van genoten.
Waarschijnlijk komen we elkaar nog wel eens tegen. Maar, één ding is zeker: ‘t Zal niet op skilatten zijn… 😉

Zie sponsormogelijkheden

Deel dit stuk met je vrienden...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *