• Reeds gesponsord bedrag
    23.042 €
  • Reeds gestapte dagen
    98
  • Reeds gestapte kilometers
    2854

Zomaar uit het niets:

Mede door het moeten afwerken van een ander groot project waar ik mee bezig was, heb ik 2 volle maanden zelf niet één keer kunnen gaan stappen. Oef, vorige zaterdag was het dan uiteindelijk zover. Mijn honger ernaar was groot. Ook al was het maar 21 km het deed me deugd. Ik koos voor een goed georganiseerde en bewegwijzerde wandeling ingericht door de wandelclub “12 uren van Lauwe”.
Tijdens het stappen raakte ik aan de praat met een zekere Patrick. Ik vertelde hem dat deze wandeling in het teken stond van mijn geplande tocht naar Compostella van volgende jaar. Wist die Patrick ook te vertellen dat ik zal stappen ten voordele van een Goed Doel: “De Pelikaan” uit Menen. De brave man was duidelijk geintereseerd. Zo erg zelfs dat ik “zomaar uit het niets” spontaan 20 Euro kreeg voor de bewoners van de Pelikaan. BEDANKT Patrick, Mooi gebaar, en het sterkt mij ook om er enthousiast verder mee te doen.
Op het einde van de wandeling besloot ik ook nog om me aan te sluiten als lid van de wandelclub: “De 12 uren van Lauwe” Het lijkt mij een grote club te zijn met een goede structuur. Proficiat aan alle medewerkers.

Zie sponsormogelijkheden

Deel dit stuk met je vrienden...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *